Τo ΕΜ® εξαφανίζει την μούχλα

Οι μούχλες στο σπίτι είναι επιβλαβείς για την υγεία προέρχονται από υγρασίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές σε κτίρια. Επομένως, η αιτία της μούχλας στο χώρο διαβίωσης θα πρέπει να διευκρινιστεί και να αποκατασταθεί με το πρώτο σημάδι.

Στη συνέχεια μπορούν να ληφθούν κατάλληλα μέτρα για την αποκατάσταση της μούχλας και τη μακροπρόθεσμη πρόληψη με τους ΕΜ®. Η καταπολέμηση της μούχλας με ΕΜ® είναι βιολογική, είναι εύκολη για όλους και πολύ αποτελεσματική.

Γιατί οι ΕΜ® εξουδετερώνουν και προλαμβάνουν τη μούχλα;

Οι μούχλες έχουν την ιδιότητα να εγκαθίστανται και να πολλαπλασιάζονται μόνο σε περιοχές που είναι απαλλαγμένες από άλλους μύκητες. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανταγωνίζονται άλλους μύκητες και μανιτάρια για τον ίδιο βιότοπο. Ένα συστατικό των ΕΜ® Α είναι οι ζύμες, οι οποίες είναι ένας από τους μονοκύτταρους μύκητες. Εάν υπάρχουν ενεργοί μικροοργανισμοί σε μια επιφάνεια, άλλοι μύκητες δεν έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βάση. με την προϋπόθεση ότι ανανεώνονται τακτικά, επειδή συνήθως δεν υπάρχει αρκετή τροφή σε μια περιοχή ώστε οι μικροοργανισμοί να εγκατασταθούν μακροπρόθεσμα.

Αυτή η αρχή λειτουργίας αποτρέπει ότι η μούχλα δεν μπορεί να αναπτυχθεί καθόλου και επίσης αποτρέπει τον σχηματισμό νέας μούχλας, υπό την προϋπόθεση ότι η αιτία έχει εντοπιστεί και να εξαλειφθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πως χρησιμοποιώ τους ΕΜ® για την μούχλα

Αφαιρέστε τη μούχλα με τη βοήθεια των ΕΜ® και καθαρό οινόπνευμα το οποίο μπορείτε να το αναμείξετε με τους ΕΜ®.

  1. Μάθετε την αιτία της μούχλας και διορθώστε το το συντομότερο δυνατό.
  2. Μέχρι να ξεκινήσει η ανακαίνιση, ψεκάστε καθημερινά τις περιοχές μούχλας με διάλυμα

ΕΜ® 5-10%. Αυτό δεσμεύει τα σπόρια μούχλας και εμποδίζει το μούχλα να εξαπλωθεί περαιτέρω. Αποτρέψτε τη μούχλα στους χώρους διαβίωσης με προϊόντα ΕΜ®. Συνιστούμε για τον καθαρισμό του σπιτιού να γίνεται με τα καθαριστικά ΕΜ®.

Ψέκασμα όλων των δωματίων τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με ένα μπουκάλι ψεκασμού και ένα διάλυμα ΕΜ® 2% βοηθά ήδη να γεμίσουν όλες οι επιφάνειες με τους ΕΜ®. Η μούχλα δεν έχει καμία πιθανότητα σε αυτές τις επιφάνειες. Συγκεκριμένα, τα πλακίδια, οι αρμοί σιλικόνης και οι δυσπρόσιτες γωνίες πρέπει να ψεκάζονται ή να σκουπίζονται με ΕΜ® κάθε εβδομάδα. Τα καθαριστικά γενικής χρήσης EMIKO (λεμόνι ή λεβάντα), το καθαριστικό για όλες τις χρήσεις Citrus, αλλά και προϊόντα όπως το EMIKO Blond και φυσικά το EM · 1 ή το ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΜ® είναι επίσης κατάλληλα ως προληπτικό μέτρο και την εξαφάνιση της μούχλας.