0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Κάνω Λίπασμα Τα Σκουπίδια Της Κουζίνας

Το ΕΜ® είναι το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό θαύμα. Μπορεί να σώσει τον πλανήτη από πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα.

Είναι απλό εύκολο και πολύ οικονομικό και δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις

Ένα μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα είναι τα αποφάγια, τα υπολείμματα της κουζίνας μας, τα υπολείμματα αυτά είναι. Το 60% των σκουπιδιών που πετάμε στους κάδους του δήμου είναι από τα υπολείμματα της κουζίνας μας.

Όλοι μας κλείνουμε τα μάτια μας στη βρωμιά και κάθε μέρα τρέχουμε να πετάξουμε στον κάδο του δήμου τα σκουπίδια μας  και τα αποφάγια μας. Τα αποφάγια μας εάν τα επεξεργαστούμε με τους ΕΜ® (ενεργοί μικροοργανισμοί), μια ανακάλυψη που έγινε πριν 40 χρόνια από τον Δρ ΤΕΡΟΥΟ ΧΙΓΚΑ, γίνονται πολύτιμο λίπασμα.

Δημιουργώ ένα λίπασμα σε 20 μόνο ημέρες χωρίς δυσοσμία μύγες η σκουλήκια.
Αυτό το σκουπίδι που οι ΕΜ® το έκαναν λίπασμα το βάζω παντού, στα παρτέρια, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, στο λαχανόκηπο.

Τότε θα καταλάβετε πόσο γόνιμη θα γίνει η γη σας, για μια πλούσια παραγωγή. Είναι απαραίτητη η γόνιμη γη. Το Α και το Ω για όλες τις καλλιέργειες και για τα λουλούδια σας είναι η γόνιμη γη.

Κάνοντας τα σκουπίδια σας λίπασμα με την μέθοδο των ΕΜ® θα έχετε απόλυτη επιτυχία και να έχετε πάντα υπόψη σας, ότι αυτό το μικρό βήμα θα φέρει τεράστια οφέλη για το περιβάλλον και για όλους μας. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα με τη διαχείριση των απορριμμάτων στη χώρα μας οφείλεται στο γεγονός ότι ο καθένας από εμάς, παράγει 1,5 κιλό στερεά απορρίμματα σε καθημερινή βάση. Αν αυτή την μικρή ποσότητα την πολλαπλασιάσουμε επί 100.000 ή 1.000.000 να το τεράστιο πρόβλημα. Αν καθένας από εμάς ανακύκλωνε τα στερεά οργανικά, το 1,5 κιλό θα μειώνονταν κατά 40% δηλαδή θα περιορίζονταν σε 900 γραμμάρια.

 

Related Posts