0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Η Χρυσή Φόρμουλα για εξουδέτερωση της μόλυνσης σε πλημμύρες και καταστροφές

Η Χρυσή Φόρμουλα του Δρ. Τερουό Χίγκα, για εξουδέτερωση της μόλυνσης σε πλημμύρες και καταστροφές.

Πριν από 50 χρόνια, ο εφευρέτης των EM ανακάλυψε μια ενδιαφέρουσα αλήθεια: εκεί όπου υπάρχει υγεία, υπάρχουν και προ-βιοτικοί μικροοργανισμοί που οι άνθρωποι καταναλώνουν στη διατροφή τους εδώ και εκατομμύρια χρόνια όπως παραδείγματος χάρη γιαούρτι, κεφίρ, ξινόγαλο, ελιές, αρακάς, ξινό λάχανο, κρασί, μπύρα, σάλτσα μίσο, και άλλους. Αυτά τα βακτήρια υπάρχουν φυσικά στις ρίζες των φυτών και στη χλωρίδα του ανθρώπου και των ζώων, αλλά η μόλυνση και η χρήση φυτοφαρμάκων τους έχουν σχεδόν εξαφανίσει.

Γι’ αυτόν τον λόγο, δημιούργησε ένα μείγμα που περιλαμβάνει αυτούς τους μικροοργανισμούς και προβιοτικά βακτήρια. Αυτό το μείγμα έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια αυτών των 50 χρόνων ότι μπορεί να αποκαταστήσει τη φύση, να προκαλέσει αναγέννηση και να αντιμετωπίσει την μόλυνση του περιβάλλοντος.

Υπάρχουν πολλά συγγράμματα και βιβλία από τον εφευρέτη και ένα από αυτά έχει μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής γλώσσας από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε το 2008 και είχε μια επιτυχημένη παρουσίαση στις εγκαταστάσεις του ομίλου ΚΕΔΡΟΣ.

Τίτλος του Βιβλίου:Μια Επανάσταση που Θα Σώσει τη Γη

Συγγραφέας: Δρ. Τερουό Χίγκα

Αυτό το μείγμα έχει βοηθήσει σε εκατοντάδες περιπτώσεις καταστροφών, όπως στον σεισμό της Αϊτής το 2010, το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού το 2004, το τσουνάμι της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία το 2011, καθώς και σε πλημμύρες στη Γερμανία και την Πολωνία.

Παρακαλούμε, δείτε ένα παράδειγμα δραστηριότητας σε μια περιοχή που επλήγη από σεισμό και πλημμύρες.

Το ΕΜ στην αντιμετώπιση της χειρότερης πλημμύρας που έχει βιώσει ποτέ η Ταϊλάνδη στην ιστορία της.

Related Posts