0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Οι ΕΜ® και οι Φωτιές

Οι ΕΜ® (ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ) συμπεριφέρονται αναζωογονητικά, επαναφέροντας το χούμους σε εδάφη που έχουν υποστεί ζημίες από πυρκαγιές.
Το ΕΜ® δεν είναι ένα συνηθισμένο βελτιωτικό εδάφους, ούτε ένα συνηθισμένο σκεύασμα με ωφέλιμους μικροοργανισμούς. Το ΕΜ® αποτελείται από πολλούς ωφέλιμους μικροοργανισμούς που συμβιώνουν μεταξύ τους και το αποτέλεσμα αυτής της συμβίωσης, είναι η ισχυρή αντιοξείδωση και αναζωογόνηση που παρέχει εκεί που χρησιμοποιείται. Σταματά σημαντικά την μόλυνση του περιβάλλοντος και δημιουργεί αναγέννηση.

Με τους ενεργούς μικροοργανισμούς ΕΜ® εφεύρεση του Δρ. ΤΕΡΟΥΟ ΧΙΓΚΑ μπορούν να αναζωογονηθούν ευκολότερα και γρήγορα, περιοχές
που έχουν πληγεί από φωτιά.
Ψεκάζοντας τους ΕΜ® μικροοργανισμούς στο καμένο έδαφος επαναφέρουμε την ζωή η οποία μπορεί να δημιουργήσει ξανά το χούμους του εδάφους
Η μοναδική ισοζυγία πολλών μικροοργανισμών που ζουν μαζί μέσα στο ΕΜ®, είναι σε θέση να λειτουργούν αναζωογονητικά και αντιοξειδωτικά.
Αναζωογονητικά επαναφέροντας το χούμους σε εδάφη που έχουν υποστεί πυρκαγιές, πλημμύρες και γενικά φυσικές καταστροφές.
Τα αντιοξειδωτικά δεν είναι μόνο χρήσιμα για το περιβάλλον και τις δυσοσμίες στις κτηνοτροφικές μονάδες, αλλά και για τα χωράφια, διότι η γη σήμερα έχει μεγάλη μόλυνση, σε αυτή την μόλυνση οφείλεται και η ανάγκη φυτοφαρμάκων!

Η ΧΡΗΣΗ των ΕΜ® ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ

Οι ΕΜ® ψεκάζονται στο καμένο έδαφος και με τον τρόπο αυτό επαναφέρουμε την ζωή που κάηκε δημιουργόντας προϋποθέσεις για την επαναφορά του χούμους στο έδαφος.

Related Posts