0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Το ΕΜ® απαλλάσσει από ασθένειες και αυξάνει την ποιοτική καρποφορία της ελιάς

Το ΕΜ® απαλλάσσει από ασθένειες και αυξάνει την ποιοτική καρποφορία της ελιάς.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου αυξάνονται, διότι το ΕΜ® όταν έρθει σε επαφή με οργανικό υλικό, αποβάλει ωφέλιμες ουσίες όπως βιταμίνες, οργανικά οξέα και χημικές ενώσεις, στη περιοχή των ρίζων που είναι πολύ σημαντική για θρεπτικά συστατικά.

Ελαιόδεντρο
Σύμβολο ειρήνης σοφίας, γονιμότητας.

Ο καρπός της τρώγεται μετά από επεξεργασία και από αυτήν παράγεται το ελαιόλαδο. Τα φύλλα της γίνονται τροφή ζώων. Το ξύλο της χρησιμοποιείται ως καύσιμη ύλη και στην ξυλογλυπτική. Δικαιολογημένη η θέση της στην ιστορία και στην μυθολογία των λαών της Μεσογείου. Αξίζει να γνωρίσουμε και να μάθουμε την ανεκτίμητη αξία της στη διατροφή και στην υγεία.
Η ιστορία της ελιάς ξεκίνησε πριν 7000 χρόνια, στην περιοχή της Μεσογείου.

Στη  μεσογειακή διατροφή η χρήση ελαιόλαδου είναι απαραίτητη. Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου είναι παγκοσμίως γνωστές και θωρακίζουν την υγεία.
Η χρήση του  ελαιόλαδου στη μαγειρική και στις σαλάτες προλαμβάνει ασθένειες όπως ο διαβήτης, νόσο ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες.

Ο τρόπος  καλλιέργειας  της ελιάς και η ψυχρή έκθλιψης του καρπού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ποιότητα και διατήρηση των σημαντικών στοιχείων που υπάρχουν στο ελαιόλαδο, όπως η βιταμίνη Ε, τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, οι αντιοξειδωτικές ουσίες και πολλά άλλα. Ο τρόπος καλλιέργειας  θα πρέπει να γίνεται με βιολογικές μεθόδους, μια σημαντική βιολογική και δοκιμασμένη μέθοδος στην Ελλάδα, είναι η τεχνολογία των ΕΜ® του Δρ.  ΤΕΡΟΥΟ ΧΙΓΚΑ η οποία αποδεδειγμένα δημιουργεί ποιότητα.

Ο τρόπος χρήσης της τεχνολογίας ΕΜ®

Εμπλουτίζουμε το χώμα με τους μικροοργανισμούς ΕΜ® και κάνουμε οργανική ύλη, το λεγόμενο ΒΟΚΑΣΙ το οποίο απλώνουμε στο χωράφι, με την βροχή οι μικροοργανισμοί ΕΜ® διεισδύουν στις ρίζες των δένδρων και δημιουργούν αντιοξείδωση. Με τον τρόπο αυτό σταματούν οι αρρώστιες και αυξάνεται  η καρποφορία τους, με τους συστηματικούς ψεκασμούς τα ενισχύουμε περισσότερο.

Ο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ είναι το προϊόν της τεχνολογίας των ΕΜ® που χρησιμοποιείται για την ελιά.

Related Posts