0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Προβιοτικά συμπληρώματα ΕΜ® για τα άλογα

Προβιοτικά συμπληρώματα ΕΜ® για να ανακτήσουν τα άλογα τις Δυνάμεις τους

Μόσχα, Ρωσία
Επισκόπηση της επιχείρησης

Οι στάβλοι Μάξιμα είναι μέρος του συγκροτήματος πάρκων Μάξιμα, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα βόρεια της Μόσχας. Αυτή η γραφική περιοχή με σύγχρονη υποδομή, παρέχει ότι χρειάζεται κανείς για να περάσει γεμάτες διακοπές μακριά από τη θορυβώδη πόλη. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των ιππικών αθλημάτων και παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών απόσπασης και κατάρτισης αλόγων που πληρούν τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.


Το Primorsky EM® center, ο συνεργάτης μας στη Ρωσία, δουλεύει σε κοινό έργο με τους στάβλους για να καθιερώσουν ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για άλογα, εφαρμόζοντας τη τεχνολογία των ΕΜ®.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΜ

Οι στάβλοι Μάξιμα πήραν μέρος σε ένα πείραμα με προβιοτικά συμπληρώματα διατροφής ζώων που ονομάζονται «ΕΜ-VITA».
Διάλεξαν δύο άλογα για το πείραμα. Ένα δεκατετράχρονο άλογο με αναπνευστικά προβλήματα και ένα εντεκάχρονο με προβλήματα στην απόκτηση μυϊκής μάζας.
Το ΕΜ-VITA δόθηκε για έξη μήνες στη διάρκεια του πειράματος – πρόσληψη για 3 βδομάδες και στη συνέχεια διάλειμμα 10 ημερών. Οι στάβλοι επίσης χρησιμοποιούν το ειδικό σαπούνι ΕΜ® για να καθαρίζουν τα άλογα με γκρι γούνα.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά από τη κατανάλωση ΕΜ-VITA και στα δύο άλογα καλυτέρεψε η κατάσταση του τριχώματός τους. Το τρίχωμα έγινε απαλό. Η ξινή μυρωδιά της κοπριάς εξαφανίστηκε, που δείχνει ότι βελτιώθηκε η λειτουργία του εντέρου τους. Μετά από 3-4 μήνες από τη πρόσληψη του ΕΜ-VITA, το άλογο με το πρόβλημα στο αναπνευστικό άρχισε να βήχει και να βγάζει εκκρίματα. Τότε η αναπνοή του καλυτέρεψε. Το άλογο με τα πρόβλημα απόκτησης μυϊκής μάζας, έπαιρνε βάρος παρά το καλαμπόκι, κριθάρι κλπ. που το τάιζαν.

Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η βελτίωση δεν εμφανίζεται αμέσως. Είναι βασικό να συνεχίσουμε να δίνουμε ΕΜ-VITA μια φορά την ημέρα για πολύ καιρό και να ακολουθούμε άλλες συστάσεις από το κατασκευαστή και τους ειδικούς. Το σαπούνι ΕΜ® έχει αποδείξει τη δράση του γιατί δουλεύει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Ειδικά στα άλογα με γκρι γούνα είναι εμφανές το αποτέλεσμα.

Τα αντίστοιχα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα είναι:

To Microferm για την υγιεινή του στάβλου (χώρου), που εξουδετερώνει τις δυσοσμίες και τις μύγες.
Προβιοτικό Συμπλήρωμα διατροφής είναι το TMR Organofresh.
Και το αντίστοιχο σαπούνι είναι το ΕΜΧ Gold σαπούνι.

Περισσότερες πληροφορίες
E-mail: info@em-russia.ru
Website: http://em-russia.ru/
Facebook: https://www.facebook.com/emrussiadv

Related Posts