0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Βελτίωση ροής ηλεκτρονίων στην πράξη

Σχετικά με τη βελτίωση της ροής ηλεκτρονίων στην πράξη

Στο περιοδικό 51, έχουμε αναφέρει για τον κήπο του καθηγητή Higa στο σπίτι του στο νησί Okinawa, τον οποίο έχει κάνει πειραματικό κήπο σε ένα κομμάτι ακαλλιέργητο, για δοκιμές. Από το 2007, πειραματίζεται με το τι είναι δυνατό με το EM και τι πρέπει να είναι δυνατό σύμφωνα με τις θεωρητικές εκτιμήσεις του.

Έτσι περιέγραψε το εκπληκτικό αποτέλεσμα όπου, με τη βοήθεια ανακυκλωμένων πλαστικών φιαλών που γέμισαν εναλλάξ με EMa και νερό και τοποθετήθηκαν στην σειρά γύρω από τον κήπο, επέτυχε μια ισχυρή θετική ενέργεια δόνησης, ένα ενεργειακό πεδίο με τις ικανότητες επίδρασης των EM, το οποίο επιτάχυνε μια υγιή ανάπτυξη, αλλά επίσης κράτησε μακριά από τον κήπο τα επιβλαβή παράσιτα.

Ανέφερε επίσης τότε ότι είχαν καλή εμπειρία, τοποθετώντας φιάλες με EM σε δοκάρια, οδηγώντας έτσι το πεδίο των κραδασμών στην τρίτη διάσταση. Εν τω μεταξύ, τα πειράματα συνεχίστηκαν και υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για τη χρήση π.χ. στον κήπο του, η αποτελεσματικότητα του ΕΜ διασφαλίζεται και αυξάνεται περαιτέρω.

Το πεδίο ταλάντωσης EM οδηγεί σε καλύτερη ροή ηλεκτρονίων

Στο πρώτο του βιβλίο για τη γεωργία στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο καθηγητής Higa περιγράφει τις προσπάθειές του να αυξήσει τη φωτοσύνθεση με τη χρήση του EM. Στο κέντρο της φωτοσύνθεσης είναι η μετατροπή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε χημική ενέργεια με μεταφορά ηλεκτρονίων. Αν λοιπόν, ήταν δυνατόν να αυξηθεί η ροή των ηλεκτρονίων, κάποιος θα είχε καλύτερα αποτελέσματα στην ανάπτυξη και την ποιότητα των φρούτων, έτσι σκεφτόταν. Οι επιστήμονες που συνεργάζονταν μαζί του την εποχή εκείνη πίστευαν σε λάθη μέτρησης όταν είδαν τα αποτελέσματα:

Πίνακας:

BU: Επίδραση της χρήσης της ΕΜ στην ικανότητα φωτοσύνθεσης των μανταρινιών στην Okinawa (1987)

Ο καθηγητής Higa γράφει: “Τα αποτελέσματα της φωτοσύνθεσης εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη ροή των ηλεκτρονίων, δηλαδή από τη δύναμη που ευθυγραμμίζουν τα ηλεκτρόνια. Ο ψεκασμός των φύλλων με EM βελτιώνει αυτή την ικανότητα των φύλλων επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν το φως που δεν έχουν χρησιμοποιήσει πριν, δηλαδή να αποκτήσουν ενέργεια από το φάσμα του υπεριώδους και υπέρυθρου φωτός.


Η απορρόφηση του θρεπτικού υγρού εξαρτάται επίσης από τη ροή ηλεκτρονίων, οπότε η χρήση του ΕΜ στο έδαφος βελτιώνει επίσης την ανορθωτική ισχύ. Αν συζητηθεί, τι είναι καλύτερο, η εφαρμογή πάνω στα φύλλα ή πάνω στο έδαφος, τότε λέω, καλύτερα και τα δύο.

Το 2015 το συνόψισε: «Στις προσπάθειές μου να κατανοήσω τα μυστήρια φαινόμενα του EM, συνειδητοποίησα ότι τα αποτελέσματά τους βασίζονται σε ηλεκτρονικές και μαγνητικές εξισωτικές δυνάμεις».

Αλλά τι σημαίνει αυτό για την στην πράξη;

Βελτιώσεις με την παρουσία ηλεκτρικής τάσης

Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής Higa έχει δημοσιεύσει περιγραφές για πρακτική εφαρμογή έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να κάνει τα δικά του πειράματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπως πάντα με τον καθηγητή Higa τα πάντα διατηρούνται όσο το δυνατόν απλούστερα, έτσι ώστε η εφαρμογή να μην αποτύχει λόγω της πολυπλοκότητας της εγκατάστασης ή ακόμα και της τιμής. Περιγράφει κάθε σημείο για τη δημιουργία μιας τέτοιας ζώνης EM:

Έχω ήδη αναφερθεί αρκετές φορές τα αποτελέσματα των ζωνών ΕΜ. για να εντείνουμε τα αποτελέσματα του EM, χρησιμοποιήσαμε τα τελευταία χρόνια επιπλέον την ηλεκτρική τάση των μπαταριών και των κολονών ρεύματος.

Ο τρόπος δημιουργίας ενός τέτοιου φράγματος με το ΕΜ είναι αναπαραγώγιμος ανά πάσα στιγμή, είχαμε πλέον τη δυνατότητα να αναπτύξουμε περαιτέρω τις μεθόδους για την επίτευξη αυτού: σε δοκούς στις γωνίες ενός κτήματος ή ενός χωραφιού, τοποθετούνται μπουκάλια σε ύψος περίπου 50 cm, τα οποία είναι γεμάτα με EMa (εάν είναι δυνατόν ζυμωμένα με θαλασσινό νερό – διαφορετικά με την προσθήκη 1-3% αλάτι) στην οποία προστέθηκε επιπλέον ένα κουταλάκι του γλυκού κεραμική σκόνη EM-X (SuperCera C) και κάρβουνο από ξύλο ή φυτό. Χρησιμοποιείται μια μπαταρία ιόντων λιθίου (6 βολτ) ή αυτή η φιάλη είναι συνδεδεμένη με κολώνα τηλεφώνου ή ρεύματος. Ακόμα και εάν δεν διατρέχεται από ρεύμα, παράγεται μια δόνηση που αντιστοιχεί στην τάση αυτή.

Εάν η επιφάνεια προς επεξεργασία είναι μικρότερη από 500 m2, αρκεί μια φιάλη ως πηγή της ενέργειας EM, αλλά αν είναι περίπου 1.000 m2, θα πρέπει να τοποθετηθεί μια ανάλογη πηγή ενέργειας διαγωνίως στις απέναντι γωνίες. Αν η περιοχή είναι ακόμη μεγαλύτερη, τοποθετήστε την σε κάθε μία από τις τέσσερις γωνίες.

Η φιάλη συνδέεται με τις τέσσερις γωνιακές ράβδους ή δοκούς με ένα ανθεκτικό, σταθερό σχοινί πάχους 2-5 mm (όχι καλώδιο). Είναι καλλίτερα ανάλογα με τον τύπο του φυτού, να τραβήξετε αρκετά (2-4) επίπεδα με το σχοινί και να τα συνδέσετε όλα μαζί. Η δονητική δύναμη μεταδίδεται σε όλα τα συνδεδεμένα σχοινιά.

Εάν κοντά βρίσκεται μία κολόνα ρεύματος, αξίζει να την συνδέσετε στο κύριο σχοινί. Λόγω της τάσης που έχει ένας τέτοιος ιστός, η αποτελεσματικότητα του συστήματος μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Υπάρχει μια κύρια γραμμή (στην απεικόνιση η συμπαγής κόκκινη γραμμή) και τα δευτερεύοντα σχοινιά που είναι προσαρτημένα σε αυτήν. Αυτά τοποθετούνται πάνω από τις σειρές των φυτών, μερικές φορές είναι επίσης αρκετό να τοποθετήσετε ένα στο κέντρο των γραμμών.

Περισσότερες πρακτικές συμβουλές από τον καθηγητή Higa

“Αλλού, έχω ήδη περιγράψει πώς να χρησιμοποιήσει κάποιος την τεχνολογία EM εναντίον ποντικών, πουλιών και άλλων άγριων ζώων. Εάν αυτό γίνει σωστά, προκύπτουν άμεσα αποτελέσματα. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε: Αν έχετε να κάνετε με τυφλοπόντικα, ένα από αυτά τα μπουκάλια τοποθετείται στο έδαφος στο ένα τρίτο. Στη συνέχεια, συνδέστε τα με σχοινί ή καλώδιο. Επιπλέον τοποθετεί κάποιος, μπάλες bokashi που έχουν υποστεί ζύμωση και περιέχουν EM κεραμικές σκόνες και κάρβουνο ξύλου ή φυτά σε βάθος 20-30 cm και σε απόσταση 1-2 m.

Εάν θέλετε να αποφύγετε ζημιές από πουλιά, συνδέστε το πάνω σχοινί διαγώνια σε απόσταση 1,5-3 m.

Προκειμένου να προστατευθούν μεγαλύτερα χωράφια από τα άγρια ζώα, οι πηγές της δονητικής ενέργειας (οι φιάλες ΕΜ) εφαρμόζονται σε διαστήματα 50-100 μ.

Εάν το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται σε οπωροφόρα δέντρα, μία από αυτές τις φιάλες προσαρτάται σε κάθε δέντρο σε ύψος 1-1,5μ και συνδέονται όλες με το σχοινί.

Όσο περισσότερο υπάρχουν αυτές οι πηγές ενέργειας, τόσο μεγαλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν αυτό το σύστημα δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματικό μετά από προσεκτική εγκατάσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται στην κακή ποιότητα του υγρού EMα ή στο γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί πολύ λίγα από αυτά τα μπουκάλια.”

Συγγραφέας Pit Mau

Σχετικά προϊόντα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜ:

www.emhellas.com
EM1 0,5liter

Related Posts