0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Εφαρμογή EM Super Cera C®

Η “EM Super Cera C®” είναι σκόνη από άργιλο που έχει υποστεί ζύμωση με τους ΕΜ® μικροοργανισμούς του εφευρέτη των μικροοργανισμών ΕΜ® τον ΔΡ.ΤΕΡΟΥΟ ΧΙΓΑ, στη ζύμωση αυτή προστίθεται και το ΕΜ Χ GOLD το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό της τεχνολογίας των ΕΜ®.Η “EM Super Cera C®” από ΕΜ Χ άργιλο. Έχει ιδιότητες δόνησης η οποία προωθεί την ζωή και την υγεία και προσφέρει ισχυρή αντιοξείδωση όπου και να χρησιμοποιείται.
Η “EM Super Cera C®” χρησιμοποιείται στην γεωργία, κτηνοτροφία, νοικοκυριό, κομποστοποίηση κλπ. Για την βελτίωση της ποιότητας του εδάφους και την βιωσιμότητα των μικροοργανισμών του εδάφους. Για την βελτίωση της αύξησης των φυτών και των σπόρων, για την παραγωγή ΒΟΚΑΣΙ και άλλων οργανικών λιπασμάτων.

Πληροφορίες προϊόντος “EM Super Cera C®

Η “EM Super Cera C®” σκόνη είναι εξαιρετικά λεπτόκοκκη (υφή αλεύριου).

Συνταγή για επαλείψεις των κορμών των δένδρων.

Επάλειψη του κορμού του δένδρου με τους ΕΜ®EM Super Cera C®”.
Μπορούμε το φθινόπωρο μέχρι τον Απρίλιο να κάνουμε επαλείψεις των κορμών με μία αλοιφή που κάνουμε με το EM X Super Cera C® (σκόνη από κεραμικό)
και με το ενεργοποιημένο ΕΜ1®.
1%EM Super Cera C®” και 3% Ενεργοποιημένο ΕΜ 1 (ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗ ΕΔΑΦΟΥΣ).
Αυτά τα υλικά τα ανακατεύουμε με κόλλα ταπετσαρίας και κάνουμε επαλείψεις στους κορμούς των δένδρων (κάνουμε μια αλοιφή ώστε να μπορεί να βάψει το κορμό του δένδρου).

Δείτε στο βίντεο πώς γίνεται η εφαρμογή με την βοήθεια του κ. Στάυρου Λαζάρου, σε καλλιέργια αμπέλου στην Κορινθία.

 

Related Posts