0
You have 0 items in your cart
0
You have 0 items in your cart

Πώς μπορούν οι ΕΜ® να βοηθήσουν ώστε να εξαφανιστούν τα ακάρεα από τα σπίτια μας

Πώς μπορούν οι ΕΜ® να βοηθήσουν ώστε να εξαφανιστούν τα ακάρεα από τα σπίτια μας

Τα ακάρεα υπάρχουν σε όλα τα σπίτια και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα υγείας σε ευαίσθητους οργανισμούς, όχι μόνο τα παράσιτα αλλά και τα περιττώματα τους.
Τα καθαριστικά ΕΜ® βοηθούν να εξουδετερώνουν τα προβλήματα που δημιουργούν αυτά τα παράσιτα. Τα καθαριστικά της εταιρείας ΕΜΙΚΟ που περιέχουν τους αυθεντικούς ΕΜ®.

Τα ακάρεα προτιμούν περισσότερο τα κρεβάτια μας, εκεί βρίσκουν άφθονη τροφή, από την επιδερμίδα μας η οποία απολεπίζεται, τα μαλλιά μας κλπ. οι συνθήκες υγρασίας και ζέστης που υπάρχει στα κρεββάτια μας κάνει πολύ εύκολο και γρήγορο των πολλαπλασιασμών αυτών των παρασίτων.

Η δράση των ΕΜ® προϊόντων είναι έμμεση, ο πληθυσμός των ακάρεων εξαφανίζεται με τις συχνά επαναλαμβανόμενες χρήσεις των ΕΜ®, οι μικροοργανισμοί εξουδετερώνουν την τροφή αυτών των παρασίτων έτσι τα παράσιτα εξαφανίζονται διότι δεν έχουν πλέον τροφή.

Τι κάνουν ακόμα οι ΕΜ® ενεργοί μικροοργανισμοί:

  • Χρησιμοποιούν τα περιττώματα των παρασίτων ως τροφή. Τα περιττώματα είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που συνοδεύει τα ακάρεα
  • Οι ΕΜ® εξουδετερώνουν επίσης δυσοσμίες
  • Βελτιώνουν το κλίμα στο υπνοδωμάτιο με θετικές δονήσεις συντονισμούς
  • Η χρήση των ΕΜ® στα πλυντήρια διατηρεί τα ρούχα, σεντόνια, πετσέτες ιδιαίτερα καθαρά και μειώνει την φθορά των ρούχων

Ερευνητές ανακάλυψαν όταν τα κρεββάτια, οι κουβέρτες, τα σεντόνια, τα μαξιλάρια δεν αερίζονται καθημερινά δημιουργούνται οι τέλειες συνθήκες για την αύξηση αυτών των παρασίτων.

Η μεγάλη δυσκολία είναι τα στρώματα και για αυτό συνίσταται κάθε 8 χρόνια να αλλάζονται με καινούργια, όμως με την χρήση των ΕΜ® μπορούμε να παρατείνουμε την ζωή των στρωμάτων, οι ΕΜ® εξουδετερώνουν τις δυσοσμίες δημιουργούν αντιοξείδωση εκεί που ψεκάζονται και τα στρώματα έχουν την φρεσκάδα της καθαριότητας, οι ίνες του στρώματος προφυλάσσονται και τα ακάρεα σιγά σιγά εξαφανίζονται.

ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜ® ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ

Σε ένα ψεκάστηκα αραιώνουμε με νερό 1:10 το ΕΜΙΚΟ καθαριστικό το διάλυμα αυτό είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιο.

Related Posts